Цени

Изниква въпроса колко ще трябва да платите ,за да сбъднете мечтите си?

А ние от сватбена Агенция Аморе Мио,
ще се вместим във ваши бюджет и ще предложим най-оптималното решение.

Ние имаме една молба към Вас !Ако сте решили да се доверите на сватбена агенция ,то трябва да знаете,че ние от Сватбена агенция Аморе Мио ще изготвим цялостна идея за Вашия празник. Ще подготвим сценария ,как ще протече събитието!

Ще предложим най-доброто ,за да се забавлявате вие и гостите Ви. Ще се погрижим за комфорта Ви, за да избегнете ненужните тревоги и претиснения ,мислейки за всички възможни алтернативи на сватбени услуги!

Екипа ни от професионалисти ще е до Вас от предсватбената подготовка ,до момента ,когато гостите ще влязат в ресторанта ,вие ще танцувате първия си танц и ще вдигнете първата наздравица.Във всеки момен ,ще сме готови да помогнем,за да се избегнат нежеланите разходи,тревоги и неудобства!

Защото всички Вие прекрасни младоженци имате вашите мечти,вашите желания,и те имат метериална стоиност.Цената на вашия празник ,изцяло зависи от вашите желания и възможност.

Ние можем да украсим ,цялото тържество с каскади и фонтани от естетвени цветя,можем да пипнем всеки детайл и всяка дребна подробност,но можем да дадем по една шапка и балонче на всеки гост и двете са украса ,нали?И само да обобщим,излиза ,че цената зависи от вложените материали за декорация,от техния вид количество и качество,от времето ,което че ви отделим ,за организирането на вашия сватбен ден,от нашия ангажимент към Вас!И помнете,има неща без,които празникът не може да е прекрасен и красив!Затова се нуждаете от сватбена ни агенция.

Нашата сила и страст е в това ,да ви предложим декорация, която е уникална, създадена специално за Вас с помоша на нашия екип от професионалисти, опита ни и сериозният ни набор от идеи, инвентар, съорежения,реквизит, машини, ефекти , съдове, платове, воали и дреболиики, които притежаваме!

Доверете ни се ,ние от Сватбена Агенция Аморе Мио ще стиковаме ,изпипаме и координираме всеки етап от подготовката и самото сватбено тържество,за де се получи мечтания резултат ,вмествайки се в прадвидения от вас бюджет!!!

В заключение ще споменем,че при нашата среща ние ще ви разкажем ,всичко за една сватба, без кое не може и кое,можем да пропуснем! Ще обясним,за начина ни работа,ще отговорим на всички ваши въпроси, относно сватбата,ще чуем вашите желания!За да можем в последствие ,да ви дадем примерна оферта и да стигнем до подготвянето на прекрасния ви сватбен ден!

Остава само едно,да ни харесате,да ни се доверите и започнем
И ние от Аморе Мио ,да започнем да сбъдваме мечтите ви,защато те са възможни!!!